MINA BÖCKER

LÄS

LYSSNA

UPPLEV

"LISA WESTERLUND! Lägg det namnet på minnet!"  - Boktokdeluxe

MINA BÖCKER

I mina böcker får du träffa starka karaktärer som vägrar acceptera orättvisor och att vara offer. Det är spänning med glimten i ögat. Jag hoppas att du tycker om dem! 

Jag har tidigare gett ut en spänningsserie med huvudpersonen Klara i centrum. 27 augusti 2020 kommer jag att komma ut med första boken i en ny serie som jag hoppas kommer att ge läsaren en spännande, och bitvis rolig, läsupplevelse! För att inte tala om den barnboksserie som också är på gång.. Jag hoppas att du vill följa mig i min stora kärlek till ord och att skriva!

Här nedan kan du läsa mer om Serien om Klara och Inte mitt problem!

Inte mitt problem

"Svaret på vad de flestas problem är var förvånansvärt enkelt. Andra människors existens."


Det eviga mellanbarnet som ingen riktigt bryr sig om. Precis så har hela livet varit för Amalia. Hon har försökt hävda sig genom karriärvalen - först massös, sedan terapeut - utan att hitta rätt. Men i en session med en patient får hon plötsligt sitt livs idé. Varför försöka ändra på sig själv, när det är andra som är problemet? Och tänk om det fanns någonstans att skicka det där problemet som inte själv har vett att söka hjälp? 

När Amalias gamla kurskamrat Filippa blir invigd i affärsplanen är hon till en början skeptisk. Att lura folk till en övervakad tvångsbehandling måste ändå ligga längst ut i gråzonens mörkaste kant. Men om det blir den succé som Amalia utlovat så har hon inte råd att låta bli - och snart är fyra intet ont anande personer på väg till den lyxiga spaanläggningen på Gotland, och sitt livs obehagligaste överraskning ...

Att slå tillbaka

Del ett i serien om Klara

Klara älskar Rickard. Men långsamt inser hon att något är fel. Väldigt fel. Rickard blir mer och mer brutal och snart har den vackra kärlekssagan bytts ut mot mental terror och fysisk misshandel. Med hjälp av två vänner tar hon sig ur förhållandet. Och där hade historien unnat sluta. Men ska verkligen Rickard gå fri medan hon själv tvingas leva med alla smärtsamma minnen? Tillsammans med sina vänner iscensätter hon en hämnd.

Ingens_Slav_AUDIO.jpg

Ingens slav

Del två i serien om Klara

Det har gått tre år sedan Klara överlevde sin sambos mordförsök. På ytan är hon en framgångssaga men ärren finns kvar och tilliten till män är obefintlig. På en resa med arbetet till Kosovo träffar hon på en ung prostituerad, Bianca. Ett möte som kommer att förändra allt för både Klara och Bianca. Tillsammans måste de hitta ett sätt att rädda Biancas nyfödda barn ur en fruktansvärd persons våld ...

Att_Slå_Sig_Fri_Ljudbok_1_3000x3000-2.jp

Att slå sig fri

Del tre i serien om Klara

Klara och Nima har varit ihop i 3+ veckor. Nu praktiskt taget bor Klara hos honom och hans lilla dotter Sara. Och snart får Klara veta det hon redan misstänkte: hon är gravid. 3+ veckor.Men det är inte alla i deras omgivning som vill att Klara och Nima ska vara en familj. Någon följer noga vad Klara och hennes vänner gör. Mitt i blöjbyten, illamående och relationsproblem blir Klara och hennes vänner utsatta för hot.

Starkare_Än_Du_EBOOK.jpg

Starkare än du

En annan version av del ett i serien om Klara

En man sitter fastsurrad vid en sänggavel. Tårarna strömmar nerför hans ansikte. Han heter Richard, och kvinnan som bundit honom till sängen är Klara. De har en historia ihop, en historia som leder Klara till att stöta en stor kniv i benet på Richard. För det är han värd. Det finns inget som kan återgälda det han tagit från henne. "Starkare än du" är en alternativ version av Lisa Westerlunds roman Att slå tillbaka. På många sätt samma historia men ändå långt ifrån ... 

© 2019 Lisa Westerlund.