Lisa Westerlund

OM MIG


Jag skrev min första bok 2013 och vann med det manuset tidningen mama:s författartävling

2014. Någonting som innan dess bara var en diffus dröm - att vara författare - blev plötsligt en möjlighet och jag bestämde mig för att våga ta klivet. Det blev början till en fantastisk resa som nu resulterat i sex utgivna skönlitterära böcker, fyra barnböcker och fler spännande projekt under arbete! 

Jag skriver om saker som berör mig. Mitt författarskap är som en fusion-restaurang, det är oväntade blandningar och tvära kast mellan skratt och spänning. Men jag hoppas att du går därifrån påverkad. Och lite glad.

Jag har en examen inom freds- och konfliktkunskap och började mitt arbetsliv på UD och sedan en fredsorganisation. De senaste femton åren har jag arbetat med bland annat kommunikation, CSR, marknadsföring och sälj och inom näringslivet och är nu vid sidan av mitt författarskap marknadschef.

 

I mitt skrivande blandar jag intresset för samhällsfrågor, kärleken till att skriva och nyfikenheten kring att testa nya medier och format för nå olika målgrupper. Och jag älskar det.

Sagt om mina böcker


"Lisa har lyckats fånga den ljuva hämnden så bra att boken är svår att lägga ifrån sig."

Josefine Sundström om Att slå tillbaka


”Lisa Westerlund! Lägg det namnet på minnet! Det här är bok nummer två i serien. Om jag tyckte ettan var bra är det ingenting i jämförelse med tvån!.. Läs den!"

Boktokdeluxe om "Ingens Slav"


"Gripande, underhållande och stark!"

Jenniesboklista om Att slå sig fri


"Den var superduperbra!"

Omdöme från Storytel om Världen Brinner, Den osynliga fienden